Ausztria kedvenc vize | Vöslauer Mineralwasser AG

Piacvezető, de mindenekelőtt innovátor és újító.

A Vöslauer Ausztria legkedveltebb ásványvize. 2015-ben elért 98,1 millió EUR forgalmunkkal "ásványvizes rekesz magasan" piacvezetők vagyunk.

A siker egyrészről annak köszönhető, hogy természetes ásványvizünk kristálytiszta és szennyeződésmentes, ásványianyag-tartalma rendkívül kiegyensúlyozott, azaz egyszerűen ideális szomjoltó.  Másrészről sikereinkben nagy szerepe van a törődésnek és a gondoskodásnak is. Nagy hangsúlyt helyezünk termékeink környezettudatos előállítására és a folyamatos megújulásra változatos design-elemek és meglepő ízkombinációk bevezetésével.

Természetesen arra is nagyon büszkék vagyunk, hogy a legforgalmasabb napokon akár két millió liter Vöslauer ásványvizet is értékesítünk. Az ásványpiacon elfoglalt 40%-os piacrészünkkel egyértelműen miénk a piacvezető pozíció Ausztriában.

De mindennél fontosabb, hogy az elért eredményeket ne vegyük készpénznek, és minden nap törekedjünk arra, hogy innovatívabb termékeinkkel, környezetbarátabb gyártási technológiákkal és még ügyfélközpontúbb vevőszolgálattal a jövőben is sikeresek tudjunk maradni.

Szénsavas és szénsavmentes ásványvíz termékkínálatunk