A stílusos víz | Vöslauer Mineralwasser AG

Az élet középpontja a víz.

A Vöslauer tökéletes választás azoknak, akik sokat vannak úton és sok mindent szeretnének megélni. Pontosan úgy, mint mi. Mi is szívesen megélünk dolgokat, és szeretünk mindennek a középpontjában lenni. Legyen szó divathoz kapcsolódó eseményekről, megnyitókról vagy design-vásárokról, mi mindenhol ott vagyunk, ahol történik valami.

A Vöslauer Ausztria kedvenc ásványvize - ez különösen igaz a divat és a stílus világára. Az életünk a divat. Ezt mutatják a termékeink is (például a 0,5 literes ásványvíz hordozógyűrűvel valódi Prèt-A-Porter kiegészítő), és a különböző eseményeken való részvételünk.

Bárhol is legyünk, mindig az élet szép dolgait szeretnénk élvezni és átélni. " A szem is iszik" nem véletlenül lett a Vöslauer mottója.  Szívesen vesszük körbe magunkat sikkes designnal, és minden érzékszervnek találunk élvezetet. Erre nagyszerű példa a POLKA Desingduo-val történő együttműködés eredményeképpen megszületett formás poharak és bögrék, vagy az újdonságnak számító Walking Chair által tervezett Vöslauer Recycling Collection (Vöslauer Újrahasznosítható Kollekció). Mindegyik megvásárolható a Vöslauer Design Webshop-ban.

A divat, a design és a stílus nemcsak a való életben, hanem az online felületeken is fontos számunkra. Ezért született meg a Vöslauer Fashion & Style Blog. Facebook oldalunkon folyamatosan adunk hírt aktuális eseményekről, rendezvényekről és design újdonságokról.